Saturday, March 10, 2012

- 5 dager har ufattelige 55.115 besøkt siden vår. Gjennomsnittstiden for besøkende er mer enn 3 minutter, noe som er helt utrolig bra. Til sammenligning besøkte 4.411 mennesker oss i samme periode i fjor og en gjennomsnittstid pr. besøkende på 2 minutter og 30 sekunder. Dette er intet mindre enn SUPERFANTASTISK . Det verste er at jeg tror antall besøkende vil holde seg stabilt høyt i hele perioden konkurransen varer frem til 16.april”


IDE:
9 mars lanserte vi en viral kampanje for Noroff Instituttet Fagskole i form av en kreativ konkurranse, hvor folk laster opp et bilde, design, 3d-arbeide eller lignende opp via kampanjeplatformen – i prinsippet ganske enkle greier. Men effektivt nok til at over 11000 bidrag har blitt sendt inn i løpet av en måneds tid.

Strategisk Redesign

Du skal aldri implementere en funksjonalitet bare fordi den er kul, eller fordi den kan lages. Over tid kan du stå i fare for å overdynge dine kunder med så mye funksjonalitet at det som har en reell verdi for deg som bedrift forsvinner i støyen.